Free shipping fake watches check fake rolex important source richard mille replica Wiht 80% Discount replica rolex.

0773-974.482 contact@analize-statistice.eu

Politica de confidenţialitate

Analize-statistice.eu a creat această declaraţie de confidenţialitate pentru ca Dvs. să ştiţi cum vă protejăm intimitatea în orice moment. Asiguraţi-vă că aţi citit termenii de confidenţialitate, astfel încât să ştiţi cum vom folosi datele dumneavoastră personale. Suntem o companie care oferă analize statistice şi servicii de interpretare a rezultatelor obţinute.

Analize-statistice.eu cere detalii personale, cum ar fi numele, e-mailul şi numărul de telefon doar pentru a finaliza comanda dumneavoastră.

Fiţi siguri, nu vom vinde sau împărtăşi datele Dvs. personale către o terţă parte.

Site-ul nostru poate colecta datele dumneavoastră automat, cum ar fi lungimea şi ora vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP numai pentru trafic şi statistici.

Puteţi alege pentru a activa sau dezactiva setările de cookie cu condiţia că aţi înţeles că oprirea lor poate inhiba navigarea în paginile speciale ale site-ului nostru.

Vă asigurăm, de asemenea, că informaţiile şi datele pe care ni le trimiteţi pentru realizarea serviciilor solicitate, precum şi informaţiile rezultate ca urmare a serviciilor oferite (rapoarte statistice, etc.) sunt proprietatea Dvs. şi vor rămâne confidenţiale. Nu vor fi puse la dispoziţia nici unei terţe persoane şi nici nu vor fi făcute publice în nici o situaţie.

În viitor, ne rezervăm dreptul de a schimba sau modifica această pagină în întregime sau în parte, fără preaviz. Ne puteţi vizita adesea pentru a afla de aceste actualizări.